Loopbaan Coaching

In 2023 is Gewoon met Harm zich gaan specialiseren in loopbaan- en talent coaching. Met mijn levenservaring ben ik op veel gebieden een ervaringsexpert. Werk is in het leven van veel mensen de basis van het bestaan en laten we eerlijk wezen, je bent er vaak langer dan dat je thuis bent.

Vaak komt er rond het 35e levensjaar de vraag: is dit nog wel wat ik wil? Maar ja, ik weet wat ik heb en nieuwe dingen zijn vaak spannend en eng. Om los te laten is lef nodig! Wij werken, zoals je wellicht al hebt gezien met de DISC profielen van Q4 profiles. Dit is een instrument om inzicht te krijgen in iemands gedrag. Ieder mens heeft zijn eigen gedragsstijl en basisbehoefte. In deze profielen kunnen we echter ook zien waar je energie lekt. Hoe blij ben je nog met je werk of loop je langzaam maar zeker leeg? Als je hier te lang mee doorgaat zal je lichaam vroeg of laat ingrijpen. Ik kan dit uit ervaring met je delen. Ben jij altijd verkouden, last van je schouders of is je bekken/rug al een tijdje onrustig? Het zouden zo maar een indicatoren kunnen zijn dat er iets anders speelt.

Loopbaancoaching

loopbaancoaching is altijd een oplossing op maat. We gaan kijken naar je heden, verleden en de toekomst. Hierbij is het jouw traject! Wij gaan je alleen begeleiden maar jij gaat aan het werk.

  • Kunnen
  • Willen
  • Zijn

 We gaan opzoek naar de antwoorden op deze vragen. 

Wat kun je van ons verwachten en hoe ziet een traject er dan uit?

 Bij ons kan dat op verschillende manieren en om het makkelijk te maken hebben we hieronder drie opties voor je uitgewerkt

 

Kennismaken en uitleg

* gesprek met uitleg en mogelijkheden  

Kosten: € 0,00

 

Basis

* Gesprek met uitleg en mogelijkheden

* Basis uitleg DISC

* Ingebonden persoonlijkstijl DISC Profiel 

* Uitgebreide uitleg en nabespreking persoonlijke stijl DISC profiel

Kosten : € 399,00

Uitgebreid

* Gesprek met uitleg en mogelijkheden

* Basis uitleg DISC

* Ingebonden persoonlijkstijl DISC Profiel 

* Uitgebreide uitleg en nabespreking persoonlijke stijl DISC profiel

* Volledige Loopbaan Coaching van   7 sessies met eindrapportage

Kosten: € 1795,00