Presenteren

Mysteryvisit

(Traing) acteren

Interim management

(Training)
acteur

Ik heb ruime ervaring in het neerzetten van de verschillende temperamenten die aanwezig zijn binnen DISC. Ik ben een uitstekende sparringspartner. Ik schuif ook graag aan bij collega DISC trainers om hier met de deelnemers te oefenen (met deze temperamenten). Mijn kennis van de DISC materie is een duidelijk toegevoegde waarde.

Mysteryvisit

Om een perfect inzicht te krijgen in medewerkers en bedrijf laat ik een training graag vooraf gaan door een mysteryvisit. Geen trainingsomgeving maar de echte praktijk. Eigenlijk lopen we hier altijd tegen zaken aan die niemand meer ziet of waarneemt. De verbeterpunten op een presenteerblaadje. Telefoons die te laat worden beantwoord, klanten die niet eens worden aangesproken bij binnenkomst, deuren die tochten en verkopers die niet durven te vragen om een opdracht. Zo maar een paar voorbeelden van resultaten van een mysteryvisit. Ik heb ruime ervaring in het doen van deze bezoeken. We kunnen ook kijken hoe uw mensen omgaan met de telefoon en de email. Graag maak ik een gratis scan van uw bedrijf om dit als startpunt te nemen voor een training.

Presenteren

Ik heb ruime evaring in het geven van presentaties en heb meerdere malen grote bijeenkomsten mogen begeleiden als dagvoorzitter. Met mijn eigen stijl geef ik vorm aan deze bijeenkomsten. Serieus als het moet maar, zeker ook verrassend en met op zijn tijd een lach. Altijd gericht op het meenemen van de zaal. Interactie staat bij mij voorop.

Voor mensen die dit ook willen leren heb ik een speciale workshop gemaakt:

Aanmelden: Presenteren kan je leren! 

Een basis training voor een ieder die met regelmaat voor een groep staat of moet staan. Laat de angst achter je en ga genieten van presenteren. In één dagdeel leer ik jullie de beginselen. De Workshop wordt gegeven bij voldoende deelname. (minimaal 6 maximaal 10 personen) Laat weten wanneer je interesse hebt dan ga ik een dagdeel plannen.

Ad-interim
freelance

Tijdens ons contact kan blijken dat er meer hulp nodig is dan alleen een training. U kunt mij dan ook inhuren om op freelance basis uw team te versterken. Ik beschik over 25 jaar ervaring in de verkoop. Op deze manier houd ik ook contact en feeling met het echte werk op de werkvloer. Tegen aantrekkelijke tarieven kom ik graag tijdelijk, of voor langere duur, uw team versterken of begeleiden.
Humor: met humor krijg je meer voor elkaar dan chagrijn. Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd! Voor een lach ben je veel minder spieren nodig dan als je boos of chagrijnig gaat kijken. Met humor haal je scherpe randjes weg maar pas op, gebruik het niet verkeerd want dan nemen mensen je niet serieus.
Aandacht: door middel van aandacht laat je merken dat je mensen serieus neemt, dat ze zich gehoord voelen! Aandacht voor problemen, oplossingen, ideeën etc, etc.
Resultaatgericht: natuurlijk staan bij mij het resultaat van de dingen die we doen hoog in het vaandel. Leuk dat we trainen maar we moeten er ook wel wat mee opschieten. Bij ons geen dikke boekwerken of volle presentaties, nee we gaan het doen! Horen, zien en voelen!
Mensgericht: ieder mens is uniek. Je bent wie je bent en je bent goed zoals je bent! Door elkaar beter te leren kennen, d.m.v.  bijvoorbeeld de DISC profielen krijgen we meer inzicht in elkaar en wordt het leven een stuk mooier.