Persoonlijke Effectiviteit trainingen

Harm werkt met de DISC profielen van Q4 profiles. Dit is een instrument om inzicht te krijgen in iemands temperament. Ieder mens heeft zijn eigen gedragsstijl en basisbehoefte. Deze bepalen de manier waar op we ons gedragen en hoe we reageren. Door hier inzicht in te krijgen, kunnen we elkaar beter begrijpen. We kunnen onze communicatie afstemmen op de behoeften van de ander en daarmee beter communiceren.

Aan het eind van de 20er jaren ging Dr. William Marston verder en ontwikkelde het DISC model. Hij zag tijdens zijn observaties verschil in actief en passief gedrag en hoe de omgeving dit ervaarde: vijandig of goedgezind. Ieder mens heeft de vier DISC temperamenten in zich en kan deze ook gebruiken.

De trainingen van ‘Gewoon met Harm’ zijn altijd op maat gemaakt! Geen standaard trainingen maar passend als een jas. Dat zou ook niet kunnen, want in ieder bedrijf spelen andere zaken en werken andere mensen.

Wat motiveert jou? Waar ben jij goed in? Waar liggen jou ontwikkelingskansen? Hoe kom je daar? En welke stijl van communiceren werkt hiervoor het beste? Om hierop te kunnen antwoorden, biedt het DISC profiel van Q4 Profiles jou altijd een aanpak op maat.

Bij de Persoonlijke Effectiviteit trainingen kijken we individueel naar jouw persoonlijke waarden en interesses. Meer inzicht in jezelf! Maak jezelf succesvol en ga met plezier het leven door! Krijg weer energie van je werk!

Verhoog je:

  • Productiviteit
  • Onderscheidend vermogen
  • Rendement
  • Kwaliteit

Naar aanleiding van het DISC profiel van Q4 profiles gaan we een individuele training voor jou ontwerpen. Op maat gemaakt!