Softskills Trainingen

Ontwikkel je persoonlijke vaardigheden en verhoog je marktwaarde

Zonder goed ontwikkelde soft skills is het vaak lastig om het onderste uit de kan te halen. Samenwerkingen lopen stroever, doorgroeien binnen een organisatie is een uitdaging en je bent voor een werkgever ook minder interessant.
In het huidige werkveld zijn soft skills nou eenmaal onmisbaar.

Wat zijn soft skills dan?

Soft skills zijn de vaardigheden en persoonlijke kenmerken die je nodig hebt om succesvol te zijn. Deze zogenoemde soft skills worden ook wel interpersoonlijke vaardigheden genoemd.

Veel mensen denken dat de term soft skills alleen betrekking heeft tot communicatieve vaardigheden, maar in de realiteit is het zoveel meer dan dat!

Waarom Softskills Training?

Je Soft skills zijn de vaardigheden en persoonlijke kenmerken die je nodig hebt om beter en evenwichtiger te functioneren. Ze hebben niet alleen betrekking op je communicatieve vaardigheden, maar zeggen ook iets over je emotionele intelligentie en probleemoplossend vermogen.
Het ontwikkelen en trainen van soft skills vormt voor veel mensen een grote uitdaging, terwijl uit onderzoek is gebleken hoe belangrijk deze vaardigheden zijn op zakelijk gebied; soft skills bepalen bijvoorbeeld voor 85% je financiƫle succes!

Hoe helpen wij jou?

Het traject start met een online assessment. Hierin wordt duidelijk welke van de 64 Soft skills jij het beste kunt ontwikkelen. Met deze soft skills ga jij aan de slag.
Je volgt de training online en wordt hiernaast nog eens 4 uur persoonlijk begeleid door een gecertificeerd coach. Dit zorgt ervoor dat jij jouw nieuwe vaardigheden aan het einde van het traject optimaal weet in te zetten voor jezelf of binnen de organisatie waarin jij werkt.
Wanneer je het traject afrond ontvang je een certificaat voor het behalen van deze training. Super om je CV mee aan te vullen.